• THE GREAT ESCAPE | Voor iedereen die zin heeft in een gezellig dagje en iets compleet nieuws: de SVA tovert dit voorjaar iets grandioos uit de koker! De supportersvereniging van Achilles nodigt namelijk iedereen (lid of geen lid) uit voor een mysterieuze activiteit op zaterdag 17 juni, als seizoensafsluiting van dit voetbaljaar! Omdat Achilles in juni ook nog eens welgeteld 99 jaar bestaat, is op deze dag ook meteen de kick-off van het jubileumjaar!  

  Op deze zaterdag de 17de organiseert de SVA 'The Great Escape'. Dit is een teamactiviteit voor éénieder met (on)gezond verstand, die enigszins competitief is ingesteld en niet wegloopt voor een uitdaging. Gedurende deze activiteit zullen teams het tegen elkaar opnemen in een spannende escaperoom-achtige-puzzelwedstrijd, waarbij - zoals je van ons gewend bent - ook gedacht wordt aan de inwendige mens.

  Programma
  De activiteit op zaterdag 17 juni begint en eindigt bij Achilles. De start is om 13.00 uur. Tegen het einde van de middag, rond de klok van 17.00 uur, stopt de strijd. Nadat de stofwolken zijn opgetrokken zal duidelijk worden welk team de winnaar van deze battle is!

  Meer verklappen we op dit moment nog niet...

  Meld je snel aan!
  We raden je wél aan alvast een team samen te stellen en je team zo snel mogelijk aan te melden via t.tekkelenburg@cvvachilles.nl. Waarom zo snel mogelijk? Omdat er vanaf 29 mei al bonuspunten te verdienen zien, die je gaan helpen in de strijd tegen de andere teams! Kom dus op tijd in actie, roep bijvoorbeeld je pubquiz-maatjes bijeen, om jou en je team een goede uitgangspositie te geven.

  Deelname is gratis!
  Voor een lunchpakket en een hapje en drankje wordt gezorgd. Tenminste, als je de locatie van de drankpost weet te achterhalen...

  Kom op de fiets!
  De activiteit speelt zich (deels) af buiten het Achillescomplex, dus we raden je aan met de fiets te komen. Teams mogen uit maximaal 8 personen bestaan.

  In verband met de omvangrijke voorbereiding sluit de inschrijving op woensdag 7 juni 2023.

  BBQ en aftrap jubileumjaar
  Na terugkomst op het Achilles-complex organiseert Achilles een BBQ voor de liefhebber. Ook wordt het jubileumjaar die avond officieel afgetrapt. Bij dit moment worden de plannen voor het jubileumjaar gepresenteerd. Net als het officiële jubileumlogo.

  Daarna zal het, als het aan de SVA ligt, nog lang gezellig zijn in de kantine!

  Kortom: een activiteit die je niet wilt missen!

  Je team aanmelden voor de seizoensafsluiting doe je door een mail te sturen naar t.tekkelenburg@cvvachilles.nl.

  Aanmelden voor de BBQ kan alleen als individu. Meld je aan via onderstaand formulier. De kosten voor de BBQ moeten nog vastgesteld worden, maar zullen ca. €12,50 p.p. bedragen.

 • Meld je hier aan voor de BBQ!