• SVA | De Supportersvereniging Achilles (SVA) bestaat nu al weer vele jaren maar leidde een min of meer slapend bestaan. In 2003 werd het initiatief genomen om de SVA nieuw leven in te blazen en in augustus 2003 was het zover: de SVA was weer wakker geworden! De SVA staat nu ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel zodat we kunnen spreken van een officiële vereniging. De doelstelling van het eerste jaar was om 50 leden te werven. Deze doelstelling werd ruimbehaald: 80 leden konden begroet worden. Momenteel telt de ledenlijst ruim 100 leden.

  Doelstelling van de SVA
  De SVA heeft het doel om CVV Achilles te steunen door het aankopen van materialen voor de club. De SVA probeert dit te doen door de verkoop van clubgerichte artikelen, het organiseren van verlotingen en het organiseren van evenementen. De SVA heeft tot dusver gezorgd voor zaken als een verplaatsbaar doel, kalkwagens, pupillendoeltjes, cornervlaggen, opnieuw beschilderde dug-outs, boormachines, een beamer met een groot scherm. Het ligt ook in de bedoeling dat er met het oog op jubileumjaren bijzondere activiteiten worden georganiseerd. Daarnaast zijn er ook plannen voor bijvoorbeeld een tribune of een uitbreiding van het clubhuis.

  De SVA is er echter niet alleen voor de (financiële) steun aan de CVV Achilles. We zijn er ook voor onze eigen leden! Door middel van de activiteiten die wij organiseren hopen we de onderlinge band te versterken.

  Je kunt de SVA ook volgen via Facebook! Klik hier.

  Wie kan er lid worden?
  Iedereen kan lid worden van de SVA. Je hoeft daarvoor niet specifiek lid te zijn van CVV Achilles. Om je aan te melden kun je een mail sturen naar SVA@cvvachilles.nl.

  Hoofdsponsor:
  De SVA is momenteel opzoek naar een nieuwe hoofdsponsor. Heeft u interesse? Stuur een mail naar sva@cvvachilles.nl

  Het bestuur
  Momenteel wordt het bestuur gevormd door:

  Bart Reinds ?? voorzitter
  Sander Scholten ?? secretaris
  Mark Baas ?? penningmeester

  Het bestuur wordt aangevuld met de volgende evenementencoördinatoren:

  Thijs Bos
  Rogier Beumer
  Thijs Tekkelenburg
  Frank Scholten

  Achillesman & Achillesvrouw van het jaar:

  Op de algemene ledenvergadering van CVV Achilles wordt jaarlijks door de supportersvereniging een Achillesman en een Achillesvrouw van het jaar gekozen. Er wordt gekeken wie er de afgelopen jaren veel voor CVV Achilles heeft gedaan en hiervoor een compliment ontvangt in de vorm van deze uitverkiezing. Ook wordt hiermee een steuntje in de rug gegeven om vooral door te gaan op de ingeslagen weg.

  2018: Berenda van der Woude & Michel Haan
  2017: Eric Hobbelink & Petra Manig
  2016: Harold Smit & Wilma Koops
  2015: Thijs Tekkelenburg & Lydia Pals
  2014: Arjan Hobbelink & Marga van Slooten
  2013: Eric van der Linde & Esther Elfring ?? Doornbos
  2012: Mark Baas & Fanziska Folkers
  2011: Joscha Lansink & Elsemiek Jager
  2010: Wim Geerlings & Carla van der Wal
  2009: Johann Langkamp & Rachel de Vries
  2008: Alexander Kremers & Carina Lansink
  2007: Ruben Reinds & Christine Brinks
  2006: Han Deuzeman & Ellen Doppen
  2005: Gert Tigelaar & Jeanette Scholte
  2004: Martin Brouwer & Margriet van der Velde