• VACATURE |  Het bestuur van de Supportersvereniging Achilles is op zoek naar een nieuwe secretaris. Als secretaris van de SVA ben je belangrijk voor de communicatie tussen het bestuur, leden en andere partijen.

  De secretaris is lid van het dagelijks bestuur van de SVA. Ben je enthousiast en flexibel, kan je begrijpelijk communiceren en zaken op schrift stellen en ben je niet bang voor een stukje eigen verantwoordelijkheid? Dan ben je voor ons de kandidaat waarop we verder willen bouwen.

  Taakomschrijving
  Het bestuur vergadert gemiddeld 1 keer per 3 maanden.
  - Vaststellen noodzaak en doel van de vergadering c.q. agendapunten
  - Betrokken zijn bij de samenstelling van de agenda
  - Doornemen en/of selecteren van de ingekomen stukken, actielijst/besluitenlijst, notulen vorige vergadering
  - Inhoudelijke voorbereiding van de agendapunten
  - Opstellen en verzenden van de agenda
  - Zorg dragen voor notulering/verslaglegging en verzenden
  - Controle op uitvoering van besluiten/afspraken
  - Archivering verzorgen

  Wat maakt het werk de moeite waard?
  Je maakt deel uit van een enthousiast team vrijwilligers die allen uit sociale betrokkenheid tijd moeite en tijd in de suppotersvereniging en Achilles willen steken. Voetballen is een teamsport waarin ieder ook zijn eigen verantwoordelijkheden heeft. Voor wat betreft bestuur- of vrijwilligerstaken is dat bij ons niet anders.

  Hoeveel tijd ben je er aan kwijt?
  Als secretaris dien je er tijdens het voetbalseizoen rekening mee houden dat er vergaderingen (maximaal 1 keer per 12 weken) plaatsvinden. Vrijwel alle overige werkzaamheden kunnen vanuit huis en op de tijd die jou het beste past.

  Enthousiast geworden of wil je meer informatie?
  Neem contact op met Bart Reinds, voorzitter Supportersvereniging Achilles bereikbaar op 06-51075832 of per mail: sva@cvvachilles.nl