• Achilles 1
 • Achilles VR1
 • Achilles 2
 • Achilles 3
 • Achilles 35+1
 • Achilles 35+2
 • LET OP: in verband met de vele wijzigingen binnen onze teams dit seizoen, raden we je aan om onze teams op te zoeken in de Voetbal.nl-app.

  Op zoek naar het trainingsschema? Bekijk hier het schema bij Achilles, en hier het schema bij EMOS.

  Uitslagen, standen, programma’s, kleedkamerindelingen, man-of-the-match. Die gegevens vind je allemaal terug in de Voetbal.nl-app en op www.voetbal.nl. Met de app ben je direct op de hoogte van al het nieuws van je team en van je favoriete clubs, spelers en andere teams.

  Registratie
  Mocht je al gebruik maken van de Voetbal.nl app, dan dien je je even te registreren met het e-mailadres waarop je deze e-mail ontvangt. Ben je al met dit e-mailadres op Voetbal.nl geregistreerd? Dan heb je alles al goed voor elkaar!

  Downloaden
  Maak je nog geen gebruik van Voetbal.nl? Dan kun je de app downloaden en je registreren met jouw emailadres.

  Hoe gebruik ik de app?

  Het is heel eenvoudig!
   
  Stap 1: Download de Voetbal.nl-app in de Play Store (Android) of App Store (Apple).Stap 2: Log in of registreer een nieuw account
   
  Stap 2A: Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het e-mailadres gebruikt waarmee je bij Achilles in de ledenadministratie bekend bent.
   
  Stap 2B: Je hebt nog geen account. Meld je dan aan met het e-mailadres dat bij Achilles in de ledenadminstratie staat. LET OP: Heb je problemen of is jouw e-mailadres dat bij Achilles in de administratie staat niet meer up-to-date en wil je dit wijzigen? Geef dit ons dan zsm door via info@cvvachilles.nl

  Eenmaal ingelogd kun je jouw eigen en/of favouriete team volgen, statistieken bekijken, ben je direct op de hoogte van afgelastingen en kun je foto's en video's bekijken! Veel plezier met de app.

  Naast de Voetbal.nl-app is er ook een geheel nieuwe Wedstrijdzaken-app. Je kunt met dezelfde gegevens inloggen in de nieuwe Wedstrijdzaken-app. Meer informatie over deze app vind je hier, klik hier.