• Terugblik | Met Achilles naar FC Twente

  20 nov 2017 Wouter Reink
 •  

  Met 130 'Achillesmensen' naar

  FC Twente!

  Met maar liefst 130 personen gingen we afgelopen zaterdag naar de wedstrijd FC Twente - Heerenveen in de Grolsch Veste.  Via de verenigingsactie kon men zich aanmelden.  Het leverde niet alleen een hoop gezelligheid op, maar voor de vereniging ook een hoop voordelen.

   

  13 ballen!
  Per 10 verkochte kaarten kreeg onze club een Derbystar-bal t.w.v. 25 euro, en per volwassen kaartje ging er nog eens 2 euro naar de clubkas. Uiteindelijk hebben we hiermee een bedrag van ruim 100 euro opgehaald! Dat geld wordt ook beschikbaar gesteld voor nieuwe jeugdactiviteiten.

  Twan Faken werd vorige week uitgeloot om het shirt, wat we van FC Twente mochten ontvangen voor de verkoop van meer dan 100 kaarten, in ontvangst te nemen. Vanaf het veld zwaaide hij naar vak 134 waar al veel Achillesleden plaats hadden genomen. Hij kreeg het shirt uit handen van stadionspeaker Jan Bruins. Voordat hij ook naar vak 134 ging om daar een plekje in te nemen, moest hij nog even met zijn voet het echte gras aanraken.

   
   

  Het vak was mooi gevuld met 130 Achillesmensen. Verschillende foto's laten zien dat we het toch erg gezellig hebben gehad met ons allen, alleen was het aanzien van de voetbalwedstrijd helaas iets minder: FC Twente verloor met 0-4 van Heerenveen.


  Slechte wedstrijd, maar het broodje beenham was heerlijk!

  Heb jij ook foto's gemaakt? Stuur ze naar het mediateam en wij plaatsen ze in het overzicht!