•  

  De CVV Achilles Open Dag zit erop! Het is dus tijd om terug te blikken met heel veel foto's en ook video's!

  Waar we in 2015 en 2016 nog prachtig weer hadden, waren de weersomstandigheden dit jaar een stuk minder. Vrijdag had het al de hele dag geregend en ook zaterdagochtend bleef het maar plenzen. Hierdoor werd een thuiswedstrijd afgelast (JO13-1), besloten we de gehuurde stormbaan niet op te zetten en waren sommige randactiviteiten verplaatst naar binnen.

  Blokker
  Moeder Marloes Huizing was er al vroeg bij. Om 10.00 uur stond ze langs de lijn te kijken bij haar zoon Tijn. Hij speelt dit seizoen in JO9-1, het team van trainers Erwin Manig, Mark de Jong en Michiel Wietsma. ''Om 9.00 uur stond ik al bij de Blokker'', vertelde moeder Marloes tijdens de wedstrijd. Waarom? ''Om nog snel een paraplu te kopen ha ha.''

  Nieuwe mini
  Een paar meter verderop gaf trainer Bas Mossel de open training voor nieuwe mini's. Op het trainingsveld stonden drie enthousiaste jongens, onder wie Damien (6 jaar). Hij werd na de training door zijn moeder meteen aangemeld als nieuw lid. Welkom Damien! Veel voetbalplezier gewenst!

  De mini's trainen dit seizoen op dinsdagavond, van 17.30 tot 18.45 uur. Kinderen van 4, 5 of 6 jaar die niet op de open dag waren, maar het wel leuk vinden om bij dit groepje aan te sluiten, zijn de komende weken van harte welkom om eens gratis mee te trainen!

  open training mini's! #opendagachilles #achillesisliefde

  Een bericht gedeeld door CVV Achilles Enschede (@cvvachilles) op

  Teamfoto's
  Gelukkig werd het aan het eind van de ochtend droog en kon huisfotograaf Wicher Folkers nog aardig wat teamfoto's maken. Bij het eerste elftal werden ook portretjes gemaakt. De teamfoto's komen binnenkort op de teampagina's op onze site en tevens gaan ze mee in de presentatiegids 2017/2018. Deze gids komt begin oktober uit en wordt verspreid onder alle leden en sponsoren.

   

   

  Brunch
  Na het maken van de teamfoto's was het tijd voor de brunch. De kantine zat mooi vol! Er waren heerlijke broodjes met vers beleg. Ook was er veel fruit aanwezig, gesponsord door de familie Luiten!

   

  Zeskamp
  Na de brunch stond de zeskamp op de rol: zes verschillende voetbalactiviteiten, in circuitvorm. Veel spelers van JO13-1 deden mee, maar ook gingen een aantal E-tjes en F-jes de strijd aan! Na de zeskamp sloten we af met een gratis patatje, én kregen de deelnemers van de zeskamp een gratis open dag tasje!

            
    

  Pot snoep
  Op de open dag konden bezoekers bij de kraam van het JAC raden hoeveel snoepjes er in een pot zaten. Marieke Vrugteveen zat er uiteindelijk het dichtst bij met 333. Er zaten om precies te zijn 335 in. Marieke won de pot en heeft dus voorlopig genoeg snoep in huis!

  Pubquiz en feestavond!
  Om 19.00 uur sloten we de open dag af met de pubquiz met aansluitend een feestavond met dj! Het was gezellig druk in de kantine en het feest ging tot de late uurtjes door. Bedankt allemaal voor deze geslaagde open dag! En veel succes allemaal in het nieuwe seizoen!