• BEUMERS | Afgelopen zaterdag was het dan zover: broers Michiel (29), Rogier (27), Jesper (25) en Tijmen Beumer (21) speelden voor het eerst met z'n vieren in ons vlaggenschip. Hoewel het slechts een oefenwedstrijd was en de Beumers slechts een deel van de wedstrijd met elkaar speelden, was het een bijzonder moment, met een bijzonder einde.

Achilles 1 speelde zaterdag eerst het restant van de gestaakte wedstrijd tegen Rijssen Vooruit (5-0 eindstand). Daarna was het tijd voor de oefenwedstrijd tegen CJVV uit Amersfoort, het huidige team van Michiel Beumer, dat van vrijdag op zaterdag logeerde in het scoutinggebouw Lambarene. Michiel speelde in het verleden al wel samen met Rogier in Achilles 1, maar nog nooit met broers Jesper en Tijmen.

Michiel in Achillesshirt: geen succes
    Achilles kwam tegen de ploeg van Michiel met 1-0 achter, maar door doelpunten van Rudolf Oostindie, Kåre Becker (onze hoofdtrainer kwam ook in actie!) en Hugo Witvoet (2x) stond het na rust 4-1 voor Achilles! Rond de 70e minuut wisselde Michiel van shirt en dat was geen succes. Hij maakte de ene fout na de andere en zo kwam Achilles 5-4 achter. Vlak voor tijd maakte Rudolf de 5-5 en moesten strafschoppen de beslissing brengen.

Strafschoppenreeks
    Met penalty’s won Achilles alsnog met 5-4! Tijmen, Hugo, Jesper, Joost Altena en Kåre vonden vanaf elf meter alle vijf het net. Thijs Bos stond onder de lat en pakte een strafschop van CJVV.