•

Achilles 1 speelde dinsdag de eerste wedstrijd in de Tukker Cup. KVV Losser was in Losser de tegenstander. Hieronder een korte terugblik op die wedstrijd.

Achilles begon in Losser met Frank Hobbelink, Daan Tekkelenburg, Rogier Beumer, Joost Altena, Tom van den Engel, Daan Kruit, Jeffrey te Selle, Tijmen Beumer, Reint Ramaker, Hugo Witvoet en Paulus Keriakous. Jason Inecia, Thijs Bos en Tom Wagteveld begonnen op de bank.

In de eerste helft kon Losser uit een buitenspelsituatie de 1-0 maken. In de tweede helft liep Losser verder uit. Na een mooie lob werd er in het vervolg nog een keer gescoord, eindstand: 3-0. In de tweede helft kwamen Tom Wagteveld, Jason Inecia (voor Jeffrey te Selle en Paulus Keriakous) en Thijs Bos (voor Tijmen Beumer) binnen de lijnen.