• Achilles 1 boekte zaterdag de zesde zege van het seizoen, door twee doelpunten van Kjell Lansink (foto) en één treffer van Job ter Horst. Uit bij Sportclub Enschede kwam de ploeg van trainer Benjamin Can na rust op een 0-3 voorsprong. De thuisploeg had niets te vertellen, Achilles liet de bal goed rond gaan. Pas in de slotfase deed Sportclub iets terug: 2-3.

Achilles trad op Het Diekman aan met een gehavende ploeg. Zo ontbrak topscorer Youri Verveld. Benjamin Can had daarom routiniers Bram Egberink en Rogier Beumer bij de groep gehaald.

• Twee goals Kjell Lansink
    Sportclub speelde zeer defensief, maar Achilles kwam al snel op voorsprong. Na voorbereidend werk van Job ter Horst schoot Kjell Lansink de bal tussen de benen van de Sportclub-keeper: 0-1. Achilles gaf niets weg en kwam na rust ook verdiend op 0-2. Opnieuw was het Kjell Lansink die raak schoot na wederom een assist van Job ter Horst. Even later werd het zelfs 0-3. Nu was het Job ter Horst zelf die het net liet bollen, na een goede assist van Julian Gort.

Domper op de goede wedstrijd waren de twee tegengoals in de slotfase. De 2-3 viel uit een strafschop diep in blessuretijd. Die goal was meer voor de statistieken, want Achilles was heer en meester en boekte opnieuw een belangrijke driepunter.