• #ZAT4G | Achilles 1 speelde zaterdag de uitwedstrijd bij Drienerlo. Achilles kwam in de eerste helft goed voor de dag en scoorde daarin twee keer met het hoofd. Helaas bleken de studenten toch echt een maatje te groot en werd het 4-2.

Rogier Beumer opende al na vijf minuten de score. Hij kopte een voorzet van Kjell Lansink binnen. Even later boog Drienerlo de stand om en moest Achilles weer in de achtervolging, maar daar had de ploeg van hoofdtrainer Benjamin Can geen problemen mee. Weer was het Kjell Lansink die de bal de zestien in slingerde. Ditmaal was het Youri Verveld die zijn hoofd tegen de bal zette: 2-2.

Na de pauze bleek maar weer eens waarom Drienerlo er zo goed voorstaat in de vierde klasse G. De groenwit-gestreepten trokken de wedstrijd naar zich toe. Michiel Wietsma hield Achilles eerst nog in leven door onder meer een strafschop te stoppen, maar in het vervolg liep Drienerlo alsnog uit naar een 4-2 eindstand.

Drienerlo 1 - Achilles 1 4-2 (2-2).

Opstelling Achilles 1: Michiel Wietsma, Baran Kinaci, Bart Reinds, Joost Altena, Tom van den Engel (Jim Goverts), Julian Gort, Youri Verveld, Tijmen Beumer, Kjell Lansink (Jort Hilverda), Rogier Beumer (Mark de Jong), Russell Manuel (Stijn Kremers)