• Zoals we voor de zomerstop al op onze website communiceerden heeft Arjan Hof onlangs afscheid genomen als voorzitter van CVV Achilles. Arjan stopt zijn tijd voorlopig in zijn baan als wethouder van de gemeente Twenterand en maakt zodoende plaats voor een opvolger.

    In de achterliggende periode hebben we als bestuur diverse mensen benaderd om voorzitter van onze vereniging te worden. Tot op heden is onze zoektocht nog niet succesvol. Daarom roepen wij alle leden op om mee te zoeken naar een geschikte voorzitter voor onze vereniging.

    Als vereniging zoeken we een persoon die samen met ons leiding wil geven aan onze vereniging en zowel intern als extern een verbinder is tussen mensen en partijen.

    Ben of ken jij iemand die geschikt is of lijkt? Draag jezelf of diegene voor, zodat we op de Algemene Ledenvergadering in november een nieuwe voorzitter kunnen kiezen. We staan als vereniging ook open voor kandidaten die (nog) geen lid zijn van Achilles.

    Jezelf of iemand aandragen (of vragen stellen over deze vacature) kan door contact op te nemen met Robert Brink (06-33838746, vtz@cvvachilles.nl).