• Meld je aan voor het Valencia Voetbalkamp!


  NIEUWS | Na de geslaagde Real Madrid Clinic van vorig seizoen is het komende zomer de beurt aan niemand minder dan voetbalclub Valencia om ons sportpark te bezoeken! Het Valencia CF Voetbalkamp is een voetbalkamp voor de jeugd van 6 t/m 14 jaar en vindt plaats van maandag 23 t/m woensdag 25 juli.

  Deze zomer op Achilles: het Valencia Voetbalkamp! 3

  Valencia CF staat in Spanje bekend om de goede jeugdopleiding. Geen enkele andere club leverde meer internationals aan het Spaanse team in de afgelopen 15 jaar. Sterren als Jordi Alba, David Villa, Juan Mata, David Silva, José Luis Gayà en Carlos Soler zijn klinkende voorbeelden van de succesvolle jeugdopleiding.

  Officiële jeugdtrainers
  Het Valencia Voetbalkamp (van maandag 23 t/m woensdag 25 juli) is een 3-daagse trainingsweek voor jeugdspelers (jongens en meisjes) van 6 t/m 14 jaar van elk niveau, onder leiding van officiële Valencia CF jeugdtrainers. De kinderen worden ingedeeld op leeftijd en niveau, zodat ieder kind op zijn/haar eigen niveau kan trainen.

  De Valencia CF trainers worden geassisteerd door Nederlandse UEFA gecertificeerde en ervaren trainers die allen een opleiding hebben genoten van Valencia CF. Het aantal deelnemers is gelimiteerd, zo is iedereen verzekerd van voldoende aandacht, óók van de Spaanse trainers.

  Trainingstenue, bidon en diploma
  De deelnemers ontvangen van partner Adidas een Valencia CF trainingstenue, bestaande uit: shirt, short en sokken. Daarbij krijgen de deelnemers een Valencia CF Bidon, Valencia CF Diploma en 3 dagen toptraining door de officiële Spaanse Valencia-trainers volgens de succesvolle Valencia Methodology. Daarnaast krijgen de deelnemers lunch, drinken, gezonde tussendoortjes en vers fruit. De deelnemersbijdrage is € 170,00 (mogelijkheid tot betaling in 2 termijnen).

  Kans op een weekend Valencia!
  Alle deelnemers aan het Valencia Voetbalkamp maken kans op een voetbalreis naar Valencia. Per locatie worden door de Valencia-trainers de meest talentvolle spelers uitgenodigd voor een weekend Valencia. Als gast van Valencia gaan zij trainen op het trainingscomplex van Valencia, een wedstrijd en training van eerste team bekijken, een stadiontour in Estadio Mestalla en een Meet & Greet met de sterren van Valencia.

  Valencia blij met partner CVV Achilles
  Sinds de zomer van 2011 organiseert Valencia CF met veel succes voetbalweken in Nederland en België. Zo succesvol dat er in 2018 wordt uitgebreid. Daarbij is in 2018 CVV Achilles een nieuwe partner van Valencia CF. CVV Achilles behoort daarmee tot een selecte groep partnerclubs van Valencia CF in Nederland.

  Meer informatie: www.valenciavoetbalkamp.nl

  Direct aanmelden? Dat kan hier.