• #ZAT4G | Achilles 1 speelt zaterdag alweer de derde competitiewedstrijd. De ploeg van hoofdtrainer Benjamin Can gaat op bezoek bij Sportlust Glanerbrug.

  Benjamin, hoe staat de selectie ervoor?
  "We zijn nog steeds allesbehalve compleet. Er zijn jongens op de weg terug, maar voor hen komt Sportlust nog te vroeg. Gelukkig kunnen we terugvallen op spelers uit het tweede."

  Hoe hebben jullie de nederlaag verwerkt?
  "De nederlaag was onnodig, we hebben het er dinsdag op de training nog even kort over gehad. Hierbij hebben we ook meteen aangegeven dat het heel positief was dat we zowat niks weg hebben gegeven. Gelukkig weten we waar het dit moment aan schort bij ons. We werken er hard aan om dat beter te krijgen."

  Zaterdag alweer wedstrijd nummer drie. Wat weet je van de tegenstander?
  "Dat Sportlust vorig seizoen de torenhoge titelfavoriet was. Hoewel ze nu veel spelers hebben zien vertrekken, beschikken ze nog steeds over een selectie om bij de beste zes ploegen te eindigen. Ik schat ze dan ook veel hoger in dan Aramea en PW. We kunnen onze borst nat maken."

  Je verwacht een zware middag dus?
  "Als we met een punt huiswaarts keren, ben ik een tevreden trainer. Sportlust is de favoriet en ik denk ook niet dat veel mensen de Toto op een 2 of X zullen zetten. Aan ons om hen te verrassen."