• Word jij of ken jij onze nieuwe voorzitter? Kom samen met onze bestuursleden en andere vrijwilligers vorm geven aan de ambities en de toekomst van onze vereniging.

  De visie van Achilles? Zowel recreatieve als prestatieve voetballers een passend platform bieden. Samen werken we eraan om zowel jong als oud de kans te geven om zich te ontwikkelen en om plezier te hebben op het niveau dat bij ze past. Daarnaast is Achilles een vereniging waarbij onze leden betrokken zijn en zich inzetten als vrijwilliger. Samen zijn we immers de vereniging.

  Missie
  Onze missie is een vereniging zijn met de hoogst spelende jeugd van Oost-Nederland. Daarbij willen we de jeugd de kans bieden om op prestatief niveau door te kunnen groeien naar onze senioren. Ook wil Achilles ruimte bieden aan jeugd en senioren die op recreatief niveau actief willen zijn.

  Verbinder
  Als vereniging zoeken we een persoon die samen met ons leiding wil geven aan onze vereniging en zowel intern als extern een verbinder is tussen mensen en partijen. De achterliggende periode hebben we als bestuur diverse mensen benaderd om voorzitter van onze vereniging te worden. Tot op heden is onze zoektocht nog niet succesvol. Daarom roepen wij alle leden op om mee te zoeken naar een geschikte voorzitter voor onze vereniging.

  Jezelf of iemand aandragen (of vragen stellen over deze vacature) kan door contact op te nemen met Robert Brink via 06-33838746 of vtz@cvvachilles.nl.