• Vrijdagavondvoetbal

 • VRIJDAGAVONDVOETBAL | Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over het Vrijdagavondvoetbal. We zijn dit seizoen alweer begonnen aan de achtste jaargang! Wij zijn met deze ultieme vorm van recreatievoetbal begonnen, omdat wij dit gevoel hadden:"Een tijdje geleden al gestopt met actief deel uit maken van een voetbalteam? Je bent de jongste niet meer, of andere zaken zijn de oorzaak dat je niet meer kunt trainen? Maar toch, het blijft kriebelen.."Herken je dit gevoel? Dan ben je van harte uitgenodigd om op vrijdagavond met ons mee te voetballen! Wel hebben we in overleg met het bestuur van de club een aantal afspraken gemaakt waar we ons met zijn allen aan houden.

  Afspraken 2020/2021

  • Om mee te mogen doen dien je lid te zijn van de vereniging. Als je alleen deelneemt aan het VAV geldt een gereduceerde contributie van รข 12,- per maand.

  Voor meer informatie over lidmaatschap: zie www.cvvachilles.nl/lidworden

  • Het is toegestaan om tweemaal mee te spelen, zonder dat je lid bent, om te kijken of het je bevalt.
  • De avonden beginnen om 19:45 uur. Je kunt dan tot 20:00 uur voor jezelf een warming-up doen als je daar behoefte aan hebt. Om 20:00 uur verdelen wij alle aanwezige spelers in twee of meerdere teams (afhankelijk van het aantal aanwezigen) en gaan we partijvormen spelen.
  • Om uiterlijk 21:30 uur stopt de activiteit en kun je gebruik maken van een van de kleedkamers van Achilles om je te douchen en/of om te kleden.
  • De laatste twee spelers die gebruik hebben gemaakt van de kleedkamer, maken deze schoon. De volgende ochtend worden de kleedkamers weer gebruikt.
  • In principe zal de kantine geopend zijn tot 22:30 uur.

  In zijn algemeenheid zijn wij opzoek naar spelers die structureel meespelen. Het is geen verplichting om elke keer aanwezig te zijn, maar het is toch fijn als de spelers die op vrijdagavond wel gaan voetballen er op kunnen rekenen dat er voldoende medespelers/tegenstanders zullen zijn. Teamers Als je je definitief aanmeldt, krijg je een account in het digitale aanwezigheidsprogramma Teamers, waarin je tijdig dient aan te geven of je de eerstvolgende vrijdag wel of niet aanwezig bent.

  Reportage Vrijdagavondvoetbal

  Begin september maakte CVV Achilles TV een uitgebreide reportage over het Vrijdagavondvoetbal. Bekijk de video hieronder.

  Toch nog vragen? Mail naar: mark.vrugteveen@home.nl