• Vrijdagavondvoetbal
 • Een tijdje geleden gestopt met actief deel uit maken van een voetbalteam? Je bent de jongste niet meer, of andere zaken zijn de oorzaak dat je niet meer kunt trainen? Maar toch, het blijft kriebelen? Dan ben je van harte uitgenodigd om op vrijdagavond met ons mee te voetballen! Wel hebben we in overleg met het bestuur een aantal afspraken gemaakt waar we ons met z'n allen aan houden. Kom gerust eens proefdraaien!

  Afspraken 2022/2023
  Om mee te mogen doen dien je lid te zijn van de vereniging. Als je alleen deelneemt aan het vrijdagavondvoetbal geldt een gereduceerde contributie van 12 euro per maand. Voor meer informatie over lidmaatschap: zie www.cvvachilles.nl/lidworden

  Het is toegestaan om tweemaal mee te spelen, zonder dat je lid bent, om te kijken of het je bevalt. De avonden beginnen om 20:15 uur. Je kunt dan tot 20:30 uur voor jezelf een warming-up doen als je daar behoefte aan hebt. Om 20:30 uur verdelen wij alle aanwezige spelers in twee of meerdere teams (afhankelijk van het aantal aanwezigen) en gaan we partijvormen spelen.
  Om uiterlijk 22:00 uur stopt de activiteit en kun je gebruik maken van een van de kleedkamers van Achilles om je te douchen en/of om te kleden. De laatste twee spelers die gebruik hebben gemaakt van de kleedkamer, maken deze schoon. De volgende ochtend worden de kleedkamers weer gebruikt. In principe zal de kantine geopend zijn tot 0:00 uur.

  In zijn algemeenheid zijn wij opzoek naar spelers die structureel meespelen. Het is geen verplichting elke keer aanwezig te zijn, toch is het fijn als de spelers die op vrijdagavond wel gaan voetballen er op kunnen rekenen dat er voldoende medespelers/tegenstanders zullen zijn.

  Spond
  Als je je definitief aanmeldt, krijg je een account in het digitale aanwezigheidsprogramma Spond, waarin je tijdig dient aan te geven of je de eerstvolgende vrijdag wel of niet aanwezig bent.

  Reportage Vrijdagavondvoetbal
  In 2015 maakte CVV Achilles TV een uitgebreide reportage over het Vrijdagavondvoetbal. Bekijk de video hieronder.

  Toch nog vragen? Mail naar: mark.vrugteveen@home.nl