• Geen verplichtingen en toch de mogelijkheid om wekelijks te voetballen. Bij Achilles Vrijdagavondvoetbal kan het. Al ruim 10 jaar stappen iedere vrijdag 10 tot 20 voetballers het veld op voor een lekker, fanatiek potje voetbal. Doe gerust een keer mee en kijk of het iets voor jou is!

  Op iedere vrijdag staan bij Achilles vanaf 20.00 uur diverse voetballers van verschillende leeftijden en niveaus samen op het veld voor een onderlinge wedstrijd. Hoe zo’n wedstrijd eruit ziet? Dat hangt af van het aantal deelnemers. Meestal zijn er zeker 14 spelers en is het 7 tegen 7 op een half veld. Het mooie van Vrijdagavondvoetbal? Dat het niet uitmaakt op welk niveau je hebt gevoetbald. Daarnaast is het fijn dat het niet erg is als je eens een vrijdag wat anders gepland hebt. Door de grote groep van bijna 30 voetballers is de kans groot dat er sowieso genoeg spelers zijn.

  Spond
  Om mee te mogen doen aan het Vrijdagavondvoetbal dien je lid te zijn van Achilles. In het seizoen 2023/2024 betaal je daarvoor 12 euro per maand (niet-spelend lid). Daarvoor kun je wekelijks voetballen en gebruik maken van de kleedkamers en kantine. Voor wie wil proefdraaien, mag een paar keer meedoen om te kijken of het bevalt. Wie zich definitief aanmeldt bij het Vrijdagavondvoetbal krijgt een eigen account in het aanwezigheidsprogramma Spond. Daarin dienen voetballers zich tijdig aan of af te melden voor de eerstvolgende vrijdag.

  Partijvorm
  De vrijdagavonden van het Vrijdagavondvoetbal beginnen om 20:00 uur. Voor wie wil kan dan eerst voor zichzelf een warming-up doen. Daarna worden de teams verdeeld en volgt een partijvorm. Na deze partijvorm kunnen deelnemers douchen en/of zich omkleden. De laatste twee spelers die gebruik hebben gemaakt van de kleedkamer maken deze schoon. Voor de liefhebbers is er vervolgens nog een derde helft in de kantine...

  Heb jij interesse? Kom gerust eens proefdraaien op vrijdagavond!

  Vragen over Vrijdagavondvoetbal? Mail naar vtz@cvvachilles.nl

  Reportage Vrijdagavondvoetbal
  In 2015 maakte CVV Achilles TV een uitgebreide reportage over het Vrijdagavondvoetbal. Bekijk de video hieronder: