• BEDANKT | Afgelopen seizoen besloot een aantal vrijwilligers na een lange periode te stoppen met hun werkzaamheden. Naast Jan Cammeraat (van wie we eerder al afscheid hadden genomen) waren dat Bart Reinds, Erik Faken, Wim Geerlings en Joscha Lansink. Alle vier legden onlangs, na een lange periode, hun taken als vrijwilliger neer.

  Bart en Erik stopten met hun werk voor de sponsorcommissie. Joscha nam afscheid als trainer en Wim legde zijn taken neer als contactpersoon voor het bestellen van kleding en materialen.

  Als bestuur zijn we al deze vrijwilligers enorm dankbaar en daarom hebben we ze zaterdag nog eens persoonlijk bedankt in onze kantine. 

  Waardering geven aan vrijwilligers is enorm belangrijk. Soms gaat het wel eens mis en zien we iemand over het hoofd. Dat is natuurlijk heel vervelend. Heb jij daarom tips en feedback hoe we dingen beter kunnen doen? Schroom dan niet en neem contact op met ons, zodat we er samen werk van kunnen maken.

  Waar de een stopt, hebben we een ander weer nodig. Zonder vrijwilligers immers geen vereniging.

  Heb jij daarom interesse in vrijwilligerswerk? Neem contact op met bestuurslid Berenda Haan (T 06-46154328, secretaris@cvvachilles.nl), dan kijken we samen welk werk bij jou past.

  Hoofdbestuur CVV Achilles