• Steun CVV Achilles op weg naar de 100 jaar! Bestel onze Achilles-merchandise. Onderaan de pagina vind je het bestelformulier. Vul dit formulier duidelijk in, zodat we weten welke artikelen en hoeveel je ervan wil. Jouw bestelling is een pre-order. Dat wil zeggen dat we alleen overgegaan tot bestellen als de minimale afname per artikel wordt gehaald. Deel dit bericht dus ook met anderen, zodat we voldoende pre-orders binnen hebben om de artikelen daadwerkelijk voor iedereen te bestellen!

  JUBILEUM HANDDOEK
  Bestel onze enige echte jubileumhanddoek, met geborduurd jubileumlogo. Na een wedstrijd of een training lekker douchen en vervolgens jezelf afdrogen met deze unieke Achilleshanddoek? Wie wil dat nou niet?

  JUBILEUM DRINKFLES
  Een fantastische drinkfles, eentje met het jubileumlogo erop. Drink voortaan na of tijdens je training of wedstrijd lekker een slok water uit deze unieke drinkfles.

 • JUBILEUM PARAPLU
  Een klassieke paraplu, eentje die het heel goed doet als het weer eens regent. Nu met het unieke jubileumlogo op de paraplu. Hiermee kom je zo goed als droog over.

  JUBILEUM SLIPPERS
  Of het nu op vakantie is, bij het zwembad of op het sportcomplex: met deze slippers loop je comfortabel. Met uiteraard weer het mooie jubileumlogo erop zien deze slippers er ook nog eens heel mooi uit.

 • JUBILEUM HOODIE
  Een fijne hoodie voor als je in de dug-out zit tijdens een voetbalwedstrijd. Koud ga je het hier niet in krijgen, daarom is deze ook uitermate geschikt voor als je thuis lekker op de bank Netflix zit te kijken. Uiteraard is deze hoodie in alle maten te verkrijgen.

  JUBILEUM SHIRT
  En dan het laatste artikel, een T-shirt met het logo op de voorkant. Het logo is zo'n 15 cm groot en valt daardoor mooi op. Ook dit artikel is in elke maat te verkrijgen.

  Bestel jouw favoriete artikelen via onderstaand formulier. Geef duidelijk aan welke en hoeveel artikelen je wil bestellen. Na jouw bestelling nemen we z.s.m. contact met je op.

 • Bestellen maar!