•  

  Wedstrijdzaken

  Naast de Voetbal.nl-app is er dit seizoen ook de geheel nieuwe Wedstrijdzaken-app! Ben jij aanvoerder, teammanager, wedstrijdsecretaris of clubscheidsrechter? Download dan ook de nieuwe app Wedstrijdzaken. Dé app waarmee je digitaal het formulier voor alle zaken rondom een wedstrijd zoals spelersopgaaf, scores en tuchtzaken vastlegt.

  Wat kun je doen met de wedstrijdzaken-app?
  Met de app Wedstrijdzaken leg je het volledige wedstrijdformulier van jouw wedstrijd digitaal vast op je mobiele telefoon. Van spelersopgaaf tot wissels en van tuchtzaken tot het invoeren van de eindstand. Alles wat je voorheen op papier deed, kun je nu in de app invoeren. Heb je akkoord gegeven op het wedstrijdformulier, dan wordt het formulier automatisch doorgestuurd naar de bond.

  Bekiijk ook de video hieronder.

  Inloggen
  Heb je een Voetbal.nl-app account? Dan kun je met dezelfde gegevens inloggen in de nieuwe Wedstrijdzaken-app. Heb je nog geen account? Volg dan deze stappen:

  Stap 1: Download de Wedstrijdzaken-app in de Play Store (Android) of App Store (Apple).

  Stap 2: Log in met je Voetbal.nl-account of registreer een nieuw account. Let op: Meld je aan met het e-mailadres dat bij Achilles in de ledenadminstratie staat. Heb je problemen of is jouw e-mailadres dat bij Achilles in de administratie staat niet meer up-to-date en wil je dit wijzigen? Geef dit ons dan zo spoedig mogelijk door via harold1970smit@gmail.com.

  Belangrijk: het is alleen mogelijk om in te loggen indien je bondslid bent. Ben je dat niet? Dan kun je geen gebruik maken van de wedstrijdzaken-app, wel van de Voetbal.nl-app!

  Op de website van KNVB Assist vind je een drietal handige instructievideo’s, neem daar vooral een kijkje!

  Clubscheidsrechter
  Wanneer en waar moet jij als clubscheidsrechter fluiten? Over het algemeen word je daar via de vereniging per mail of bijvoorbeeld per telefoon van op de hoogte gebracht. Vanaf nu word je ook via de app op de hoogte gesteld. Zodra je bent aangesteld voor een wedstrijd, ontvang je automatisch een push-bericht op je smartphone. Zo weet je altijd waar en wanneer je moet fluiten!