• In de rubriek 'Wij zijn Achilles...' stellen we dit seizoen al onze teams voor met een bericht op onze site. Deze week: Achilles 3. Achilles 3 was tot vorig seizoen nog Achilles 4. Op de shirts van het team prijkt het logo van medehoofdsponsor MB Houtbewerking.

  Huisfotograaf Wicher Folkers maakte onlangs de officiƫle teamfoto van Achilles 3. Op de foto prijkt het gezicht van een oude bekende: Roel Deuzeman (staand, derde van links). De voormalig spits van Achilles 1 heeft het voetballen op zaterdag weer opgepakt en hoopt met zijn team voor de titel te kunnen spelen.

  Roel is opvallend genoeg met zijn 46 jaar niet eens de oudste voetballer van Achilles 3. De top 3 wordt gevormd door Philip Ruhlmann (53), Robert Brink (49) en Michel Haan (49). De jongste 3 spelers? Dat zijn Lars Faken, Joost Boers en Mitch Pepping (alle drie 26).

  Achilles 3 bestaat verder uit: Peter Askes, Pieter van der Veen, Thijs Tekkelenburg, Ferdi Bos, Frank Scholten, Ron Boers, Tim de Lange, Jeroen van den Engel, Peter Franken, Herman ten Heuw, Rogier Beumer en Steven Wolff. Ook spelen Frank Hobbelink (reservekeeper) en Sander Scholten regelmatig mee.

  Het derde kan terugkijken op een goede competitiestart. De eerste vier wedstrijden werden allemaal gewonnen. Komende zaterdag wacht een mooie krachtmeting. Dan komt BWO 4 op bezoek. Die ploeg won ook nog alles.

 • Zaterdag 29 oktober, 14.30 uur

  Deze wedstrijd bestaat niet (meer)

 • Huidige stand in 6e klasse - 39

  Geen informatie