• #ZaterdagVoetbaldag 23 september 2017

  26 sep 2017 Wouter Reink
 •  

  Ook dit seizoen plaatsen we wekelijks de rubriek #ZaterdagVoetbaldag op onze site! Heb jij op zaterdag iets leuks of opvallends meegemaakt op of rondom de velden? Mail dan uiterlijk op maandag jouw beelden naar ons mailadres mediateam.cvvachilles@gmail.com of app naar ons mobiele nummer 06-24252415.

  Zinderende wedstrijd
  JO9-1 speelde zaterdag op eigen veld de eerste competitiewedstrijd van het seizoen. Tegenstander was LSV. Het werd een waar spektakel! Uiteindelijk was het Gijs Bosschers die in de slotminuten de 5-5 maakte. En dat na een forse achterstand. Het volledige verslag van deze 'zinderende wedstrijd' vind je hier. Komende zaterdag staat een uitwedstrijd op het programma. Om 08.30 uur bij Achilles'12.


  Doelpuntenfestijn
  Nog zo'n doelpuntrijke wedstrijd was die van JO15-2. Trainer/coach Michiel Nijhuis was als vanouds lekker fanatiek langs en binnen de lijnen en balde zijn vuisten na elk doelpunt van Achilles. Helaas kwam Achilles net tekort voor de winst: 6-8. Komende zaterdag nieuwe kansen bij en tegen Victoria'28. Aftrap 15.00 uur.

  Was het nou 4-7 of 4-8?
  Volgens de ouders won Achilles JO11-1 zaterdag met 4-7 bij Rigtersbleek. De scheidsrechter van dienst was echter van mening dat de uitslag 4-8 was. Nou ja, prima, maar wie maakte dan die 8e goal? Hoe dan ook: de eerste drie punten zijn binnen! Lees hier het verslag. Komende zaterdag speelt JO11-1 om 9.00 uur de eerste thuiswedstrijd in de competitie. Tegenstander: AJC'96. Ook JO11-2 speelt om 9.00 uur thuis. Tegenstander: LSV.

  Agressief
  MO19-1 speelde zaterdag om 12.00 uur op Achilles, in EMOS-tenue. De eerste competitiewedstrijd werd met 5-1 gewonnen. Tegenstander VIOS Beltrum kwam tekort in de duels en had geen antwoord op het (in positieve zin) agressieve spel van EMOS/Achilles. Een mooie eerste overwinning. Op naar komende zaterdag, de derby bij LSV. Aftrap 14.30 uur.

  Sem scoort de eerste
  JO19-1 speelde zaterdagmiddag bij onze buren, op het complex van EMOS. Het samenwerkingsteam EMOS / Achilles was een maatje te klein voor tegenstander Losser. De ploeg van Kjell, Sem, Yannick en Eddie ging met 9-1 onderuit. In elk geval nog een doelpuntje gemaakt.. Doelpuntenmaker: Sem Odink! Komende zaterdag gaat de ploeg op bezoek bij Avanti Wilskracht. Aanvang: 15.15 uur.

   

  Talent van de Week
  Chiel Oldenhof had afgelopen zaterdag de eer als eerste Talent van de Week van dit seizoen. De speler van JO11-1 nam de aftrap en scoorde bij de doelman van Hellendoorn. Chiel vond het wel heel raar dat de verdediging en doelman bij hem zo makkelijk te passeren waren en het daarna opeens heel goed deden. Hellendoorn kreeg maar een goal tegen en scoorde zelf vier keer: 1-4. Achilles maakt zich deze week op voor de 'burenruzie' tegen Drienerlo. Aanvang 15.00 uur.

   

  Achilles 4 verslaat PW
  Terwijl Achilles 1 verloor op eigen veld, boekte Achilles 4 bij de aftrap van de competitie een prima overwinning. Achilles won met driemaal een Boers op het veld (Rob, Ron en Joost): 4-1. Op naar komende zaterdag. Dan speelt Achilles 4 om 15.00 uur uit bij Barbaros 2.

  Nog altijd 'de nul'
  Vrouwen 1 sloot op Achilles een zonnige voetbaldag af met een 4-0 overwinning op Sportclub Haarlo / GSV'63. Dat betekende dat keepster Angela Hobbelink opnieuw de nul hield. In de beker werd er immers met 0-0 gelijkgespeeld en 10-0 gewonnen. Hoofdsponsor Vazquez vat het op een reclamebord prima samen: 'Je moet schieten om te kunnen scoren'. Komende zaterdag speelt Achilles uit in Aalten bij AD'69, aanvang 11.30 uur. AD won afgelopen weekeinde met 3-0 bij SVVN.

  Zelf foto's of video's gemaakt? Mail dan uiterlijk op maandag jouw beelden naar mediateam.cvvachilles@gmail.com of app naar ons mobiele nummer 06-24252415. Wie weet komen ze de volgende keer ook in het overzicht!