• 6-0 | Een sterk bewapend Achilles 2 heeft zaterdag een 6-0 overwinning geboekt in de bekerwedstrijd tegen het derde van Juliana'32. Het was voor meerdere spelers aan Achilleszijde een bijzondere wedstrijd.

  Het bekerduel was, na een reeks oefenduels, de eerste officiële test voor onze selectie. Bart Reinds maakte zijn officiële debuut als veldspeler en ook Job ter Horst (net als Bart teruggekeerd van twee jaar Suryoye) stond binnen de lijnen. Job maakte bij zijn rentree meteen twee doelpunten. Net als Rogier Beumer en Rudolf Oostindie.

  Debutanten
  Drie andere opvallende namen waren Luuk Oude Groote Beverborg (overgekomen van Achilles'12), Stijn Kremers (SC Enschede) en Thijn Vrugteveen (vorig seizoen nog speler van onze JO17-1). Alle drie maakten hun officiële debuut bij de selectie. Tevens stond Frank ter Horst weer op het veld bij de selectie, na een jaar op lager niveau te hebben gespeeld.

   

  Het eerste elftal begint het bekertoernooi dinsdagavond om 20.00 uur. Tegenstander is op eigen veld derdeklasser Bergentheim.

  Bekijk hier alle goals nog eens terug: